Търговия с оръжия, пистолети, револвери, пушки и боеприпаси

КАЛИНА ЕКСПРЕС 2000

Виж повече

Търговия с оръжия, пистолети, револвери, пушки и боеприпаси

КАЛИНА ЕКСПРЕС 2000

Виж повече

Достъпни продукти за цивилния пазар

КАЛИНА ЕКСПРЕС 2000

Виж повече

Дистрибуция за професионалния пазар

КАЛИНА ЕКСПРЕС 2000

Виж повече

търговия с оръжия, търговия с пистолети

Цивилен пазар

Компанията осъществява търговия с оръжия и пистолети, както и с аксесоари и резервни части за цивилния пазар. Мисията ни да предложим първокласни продукти на достъпна цена на нашите дистрибутори ни правят доверен и утвърден фактор в бранша. Поддържаме сериозна складова наличност и изпълняваме светкавично специални поръчки. Селектирали сме най-добрите модели от признати на световно ниво марки, работещи в сектора.

Професионален пазар

Професионален пазар

Наши клиенти са голяма част от правоприлагащите и военни структури в страната. От създаването си компанията има множество изпълнени проекти за силовите ведомства в България. В тях се включват директно договаряни доставки на огнестрелни оръжия, оптически прибори, боеприпаси и екипировка, както и доставки през дистрибутори, с които „Калина Експрес 2000“ работи.

ЗА КАЛИНА ЕКСПРЕС 2000

Частната компания “КАЛИНА ЕКСПРЕС 2000” е основана в София през 2002 година. Специализирана е в търговия с оръжия, пистолети, пушки, револвери и боеприпаси, както за цивилния, така и за професионалния пазар. Компанията притежава пълен лиценз за външнотърговска дейност със специална продукция, а така също и всички необходими полицейски разрешения за търговия с оръжие и боеприпаси. В портфолиото ни присъстват множество проекти с краен получател правоохранителните и правоприлагащите органи на страната, което е гаранция и доказателство за професионализма на екипа ни. Работим с над 100 дистрибутори от цялата страна и предлагаме асортимент от най-качествените и реномирани марки на пазара.

Качествени

Качествени и достъпни продукти

В продуктовата ни гама ще откриете реномирани марки оръжия и боеприпаси от най-добрите производители на достъпни цени.

Богата складова наличност

Богата складова наличност

Поддържаме богата складова наличност, което ни позволява да реагираме бързо на всякакви индивидуални, специфични поръчки.

Бързи доставки

Бързи доставки на специални поръчки

Компанията е създала работещ алгоритъм за изпълнение на оперативни доставки на специални поръчки.

Над 100 дистрибутора

Над 100 дистрибутора в цялата страна

Най-добрите дистрибутори се довериха на „Калина Експрес 2000“, защото името ни е утвърдено на пазара.

Най-доброто доказателство за нашата безукорна репутация в сферата на търговията с оръжия са множеството поръчки, които сме изпълнявали успешно за военни и правоохранителни служби в България. Наши дългогодишни клиенти са Министерството на вътрешните работи, Национална служба за охрана, Министерство на правосъдието, Министерство на отбраната. Компанията „Калина Експрес 2000“ притежава пълен лиценз за външнотърговска дейност с боеприпаси и оръжия и сертификат за система за управление на качеството ISO 9001&2015 . Притежаваме NCAGE код, присвоен ни като одобрен доставчик на НАТО. Оправдаваме доверието на партньорите си от 17 години.